Oh baby - ljuvliga bodys och byxor till bebisar!


Tänkte visa ett par av de senaste babyseten jag sytt, som nu ligger uppe i webshopen. Dessa är sydda i storlek 56 och får mig att önska att jag hade en bebis igen! :)

Det första är detta ljuvliga set i rosa! Bodyn har knäppning hela vägen framtill så att man ska slippa dra bodyn över huvudet på den lilla ömtåliga bebisen. Spetsen runt kantningen blir en fin detalj.
Byxorna är i en baggy modell som passar utmärkt på små grodor som gärna ligger med benen ut åt sidorna. De har bred mudd i midjan som fördelar trycket på den känsliga bebismagen samtidigt som den dubbelvikta mudden värmer skönt.
http://sansdesign.storedo.com/p/set-med-body-och-byxa-56

Tyget med blommor har jag själv designat och det trycktes upp som tyg av Ilovu (som tyvärr har lagt ner nu).  Jag har det även med en gråblå bakgrund och funderar på att trycka det i fler färger i egen regi när ekonomin tillåter! :) Det randiga tyget har jag köpt från Tyg.se.
http://sansdesign.storedo.com/p/set-med-body-och-byxa-56

Nästa lilla set är fräscht mintigt! Samma modeller som ovan, fast i andra tyger och utan spets. Tyget med retrocirklarna har jag köpt hos Jonic Textil och tiger/zebra-ränderna är från Michas Stoffecke och är köpt hos Symaskinsexperten. Här köper jag även min mudd när jag inte köper direkt från grossist.
http://sansdesign.storedo.com/p/set-med-body-och-byxa-8

Dessa båda set kan du hitta i webshopen förstås, där jag just nu jobbar hårt med att uppdatera både produktbilder och texter.
Skulle ni vilja beställa ett set i annan storlek eller med andra tyger så går det naturligtvis superbra - på hemsidan finns bilder på många av mina tyger och även prislista på de olika modellerna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sy ett par enkla muddbyxor!

Bandkantning vs muddning

Sy ett fodrat pannband