Förmiddagsfunderingar
En helt vanlig dag idag. Jag är på "dagjobbet"... Vi har det väldigt lugnt just nu, inget att göra på ett tag.

Igår fick jag ett samtal från Skatteverket! De undrade hur jag hade det. :)
Mera specifikt undrade de hur det gick med företaget och om jag hade ordning på min bokföring. Jag ska ju deklarera för företaget första gången i år och de undrade om de kunde få kika på min bokföring så att jag skulle ha tid att rätta till den innan deklarationen om det visade sig vara något galet. Var ju snällt av dem tycker jag. :)

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på när jag kommer hem. Ska jag sy något, eller ska jag fortsätta att knäppa nya fräscha bilder så att jag kan fortsätta uppdatera webshopen? Jag håller på att uppdatera alla beskrivningar och bilder, men det är ett digert arbete, så jag får dela upp det lite. Så gå in och shoppa lite, så att det inte blir lika mycket för mig att fixa! ;)
Charlie hjälper till att hålla dockorna på gott humör med kramar vid fotograferingen... :)

Jag funderar lite på i vilken rikting jag ska ta mitt lilla företag. Jag vill rikta in mig på ekologiska tyger, definitivt för miljöns skull, men även för att de är bättre för huden och att hålla på med när man klipper och syr. Jag läste en artikel idag om två killar som ska börja sälja kalsonger gjorda av norrländska granar och tallar..! Det är ju lite häftigt, snacka om närproducerat... De använder sig av samma process som när man gör tyg av bambu, de använder alltså cellulosan för att tillverka en viskosfiber som tyget görs av.

Men ska jag då sy upp de tyger jag har som inte är ekologiska? De flesta är ju ändå Öko-tex certifierade, vilket ju är ganska bra ändå. Jo, jag är nog ganska sugen på att sy något... Det får nog bli sömnad idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sy ett par enkla muddbyxor!

Bandkantning vs muddning

Sy ett fodrat pannband