Bullet Journaling


Eftersom jag är som jag är, så letar jag alltid efter nya sätt att organisera mig på... :D
Det här med bullet journaling är inget nytt som så, men något jag inte har tänkt närmare på. Men nu såg jag några exempel på Instagram och blev lite inspirerad! 

Så jag har gjort en mall där två dagar får plats på ett A4. Den är ju gjord för mig, dvs med kryssrutor för om jag har uppdaterat på Facebook och Instagram, har jag gjort något inlägg på bloggen och vad handlade det om. 
Jag är även väldigt dålig på att dricka vatten, så jag har gjort små cirklar som representerar vattenglas, som jag kan kryssa över allteftersom. En kort att göra-lista med bara tre punkter, där jag skriver de tre viktigaste sakerna att hinna med idag.

Bullet Journal template- engelsk pdf

Min tanke är att varje kväll också skriva lite bra saker, vad har jag funnit energi i, vad har inspirerat mig, vad har jag mått bra av... Lite mindfulness sådär... :) 

Ni får jättegärna ladda ner mallen, det är bara kul om fler har nytta av den! Den finns på både engelska och svenska!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sy ett par enkla muddbyxor!

Bandkantning vs muddning

Sy ett fodrat pannband