Jag lever än! :)

Jag har jobbat på mitt nya jobb i fyra (!) månader nu och nu börjar det kännas som om man har lite koll på läget. Mitt nya jobb är som webredaktör på Hobbyworld.se och Folier.se. Det är inte dumt det! 😁

Nackdelen är att jag måste pendla... 15 mil om dagen blir det, ca en timme åt varje håll. Liiite skillnad mot när man jobbade på Forex fem minuter bort. Då var jag ju dessutom 25% föräldraledig, så man hade ju ganska gott om fritid.
Nu jobbar jag heltid, åker hemifrån klockan sju och kommer hem vid sextiden på kvällen först. Då är man lite mör...  Så jag har inte haft så mycket tid att varken sy eller blogga eller något alls!

Men februari var jag på syfestivalen! Då kände jag att lusten att skapa kom tillbaka och hjärnan började snurra i välbekanta spår... Jag handlade tyger och kalsongresår och jag var duktig och handlade mycket enfärgat då det är mycket sådant jag saknar här hemma. Men några mönstrade tyger slank det med också förstås.

Väl här hemma igen har jag tittat mig omkring och känner att det är dags för en rejäl utrensning av allt möjligt! Nu är det vår och det är egentligen redan nu dags att sätta de första små fröna till sommarsådden. Tyvärr har jag annat som måste prioriteras (som deklarationen som ska in till skatteverket i slutet av månaden, inventering av alla tyger och trådar och färdiga plagg) och sådden får vänta ett tag till. Men vad trevligt det vore att få igång lite odling på tomten i år...!

San's Design kommer ju inte att finnas kvar som företag så mycket längre, då mitt nya jobb tar mer tid i anspråk. Men även för att jag inte har samma behov av en kreativ outlet längre när jag får pyssla med så mycket sådant som jag gillar på jobbet!!! Så hädanefter blir det mycket sy till mig själv och säkert en del papperspyssel igen.

http://blogg.silhouettesverige.se/Jag kan passa på att tipsa om en ny blogg som jag drog igång på jobbet: Silhouetteguiden, där det kommer att finnas tutorials och fakta om Silhouette och deras olika maskiner och tillbehör. Dessutom finns det ett par gratis skärfiler med påsktema att ladda ner om man vill. Vi har även en Facebookgrupp man kan gå med i om man önskar sig inspiration och gemenskap!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sy ett par enkla muddbyxor!

Bandkantning vs muddning

Sy ett fodrat pannband